Projekt för Kroniska sjukdomar

Bakgrund: Akupunktur har använts i traditionell kinesisk medicin i tusentals år. I Kina upptäcktes att stimulering av vissa punkter på huden kunde påverka olika organ och funktioner i kroppen. På så sätt kan det reglera olika störningar, speciellt för att reglera immunförsvaret.


Det finns olika sätt att använda akupunktur, från symptombehandling med hjälp av lokala punkter till en allmän balansering av kroppens energier. Akupunktur används för att behandla olika fysiska och psykiska problem.


SSP-behandling (nålfri akupunktur) är den senaste, effektiva och bekväma tekniken från Japan. Istället för nålar, applicera en elektrodplatta på huden. Elektrodplattan levererar elektriska impulser som stimulerar akupunkturpunkter med lågfrekvent stimulering. Detta utvecklades utifrån konceptet "Akupunkturliknande TENS (transkutan elektrisk nervstimulering)" vid bransch-universitetssamarbete 1976. Enheten har testats och utvecklats i över 20 år och användes i den kliniska avdelningen för smärta och rehabilitering i Japan för närvarande.

SSP-behandling har två slags effekter, direkt och indirekt. Genom att lösa upp energiblockeringar och balansera energiflödet i kroppen, aktiveras  och balanseras kroppens försvarssystem. Detta påskyndar kroppens rehabilitering och optimerar kroppens energi.


Genom att kombinera den kinesiska traditionella medicinteorin och SSP-terapien har vi utvecklat en ny och livskraftig behandling för att bota två patienter med "obotliga" sjukdomar, kronisk urtikaria.

Fallrapporten publicerad den 28 mars 2017 i Journal Allergy & Therapy. Jämfört med den traditionella akupunkturmetoden är SSP-terapi en snabb, stabil och icke-invasiv metod för huden, med minsta administrerad smärta. Därför, med en bra fördel i både sinne och kropp, erbjuder SSP-terapi en möjlighet att hjälpa människor på ett gott och permanent sätt.


Med denna metod har vi hjälpt hundratals människor som lider av kronisk rygg- och axelvärk, ischias, allergi, migrän, menopausala symptom, reumatoid artrit, förlamning, Ehlers Danlos- syndrom, trötthet, etc


Projekt: Det aktuella projektet kommer att vara inriktat på att hjälpa människor som drabbas av olika kronisk störningar, som migrän, autoimmuna sjukdomar, kronisk allergi, kroniska gastrointestinala störningar, typ II diabetes, cancerrehabilitering. Projektet kommer att slutföras under 10 år. Varje patient får 40-80 behandlingar under 6 till 10 månader beroende på patientens olika situationer och kliniska behandlingar. Varje patient kan fortsätta att få behandling efter att ha slutfört 40 eller 80 behandlingar och spårnings observation kommer att vara 5 till 10 år.


För närvarande är behandling av cancer fortfarande svår och utmanande. Trots att den första immunterapin genom att använda patientens egna T-celler, är Kymriah bara godkänd av FDA efter en studie av 63 patienter som fann 83% som tog medicinen gick i eftergift. Det är emellertid fortfarande oklart hur länge fördelarna med behandlingen kan vara. Vissa patienter återföll månader senare. Vidare kan patienter också uppleva extrema och till och med livshotande biverkningar. Och denna behandling kostar $ 475,000.


SSP-multipelterapi (nålfri akupunktur och Tuinamassage) fokuserar på att återställa försvarssystem och viktiga organfunktioner. Samt stärka patienter som genomgår klinisk behandling och minska återfall.

Behandlingen för dessa patienter kräver mer stabila och mer bekväma behandlingar. Samtidigt behöver patienterna stöd fysiskt och mentalt.

SSP-multipelterapi kombinerar SSP-terapi med Tuinamassage, för att få en bekvämare behandling.


Eftersom medicinsk forskning förändras snabbt, krävs snabbare och högkvalitativ behandling. SSP-multipelterapi används inte bara för smärtbehandling. Det används också för att reglera störningar i immunsystemet och funktionsåterhämtning.

Det hjälper patienten att lättare återvända till det dagliga livet.


En vuxens kropp har ett otroligt system att balansera sig för att skydda kroppen från många slags inflytande faktorer från utsidan och insidan. Men alla männikor är inte lika starka, eller har inte samma tolerans mot inflytningsfaktorer eftersom var och en har egen barndom, vilket är associerad med sin ärftlighet och tillväxtprocessen. Det är en viktig information som terapeuterna kunde förmogligen ignorera. Utvecklingen och förekomst av kronisk sjukdom tar sig en lång tid även om det kunde börja med barndomen. När en kronisk sjukdom inträffar har kroppssystemet redan "förändrats" på något sätt. Medicin kunde inte förändra systemet eftersom forskaren fortfarande inte har hittat orsaken till hur kroppssystemet har "förändrats" sig. Nålfri akupunktur är en snabb, stabil och icke-invasiv metod med minsta administrerad smärta. Det ger kroppen möjlighet att återställa systemet, vilket innebär att kroppen behöver en regelbunden och tillräcklig behandling, till och med ett krav av omfattande behandling.